Linkedin
12 sep 17 / 17:07 Welkom nieuw #biosintrum @ Ecomunitypark. Start bouw nov ‘17. #biobasedeconomy #oosterwolde #duurzaam #circulair https://t.co/tTttRIMVAf
22 mei 17 / 15:41 RT @CelebratingDvrs: RETWEET als je biodiversiteit belangrijk vindt :) Het is internationale dag van de #biodiversiteit! #Biodiversityday

Programma Het programma voor de drie bijeenkomsten van de Masterclass is als volgt;
17:00 College Het eerste deel van van iedere bijeenkomst geven lectoren en docenten tips, trucks en tools voor goede aanpak van het maken van een strategische visie. 
18:30 Warme maaltijd & netwerken
19:15 De praktijk
Tijdens het tweede onderdeel neemt een aansprekend ondernemer ons mee in zijn of haar bedrijf en laat zien hoe je antwoord kunt geven op de uitdagingen van morgen.

Tussen de bijeenkomsten door ga je zelf ook aan de slag binnen je eigen bedrijf. Hoe, dat bepaal je zelf. Tijdens de laatste bijeenkomst is er de mogelijkheid om jouw idee concreet uit te werken in de praktijk.


Locatie:Ecomunitybox, Venekoten 18 in Oosterwolde
Wanneer: 11, 18 en 25 april 2016
Tijd:17:00-20:30 uur

Kosten: Deelname aan de Masterclass bedraagt €175,- (excl. BTW) per deelnemer. Accommodatie, samenvattingen, lesmateriaal, maaltijden en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.


                                Klik hier om je aan te melden!                                            


                                                  In samenwerking met; 

Copyright © 2017 ECOmunitypark | All rights reserved | Disclaimer | Sitemap